İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

“MİNİK YÜREKLER” İLE PAYLAŞMA ÇABASI, BİR SEVDAYA DÖNÜŞÜYOR

“MİNİK YÜREKLER” İLE PAYLAŞMA ÇABASI, BİR SEVDAYA DÖNÜŞÜYOR

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri’nin dersleri kapsamında;          Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen Deliceırmak’ın liderliğinde,  bir buçuk yıldır sürdürülen “Hayat Çocuklar İle Renkli”  sosyal sorumluluk projesi, yeni haftasını;  "Minik Yüreklerin" eğitim ve öğretim hayatları sürecinde gereksinimlerini  karşılayabilmeleri için, kullandırılacak birikimin sağlanmasına yönelik etkinliklerden birisini daha yaparak tamamladı.


GAÜ’den konu ile yapılan bilgilendirmede; “Özellikle de  Üniversitemizin; içinde bulunduğumuz akademik yılının ana teması olan “Çocuk ve Sevgi” imgelerinin yol göstericiliğinde desteklediğimiz sosyal projeler kapsamında, ‘Rektörlük Binası’ önünde “Çocuklar için Elele” sloganı ile, İletişim Fakültesi Öğrencileri tarafından düzenlenen kermes etkinliğinde, fakülte öğrencilerinin özverili şekilde hazırladıkları ürünler; Öğrenciler, akademik ve idari kadronun gösterdiği ilgi ile satışa sunulmuş, bu ve yapılacak benzer etkinliklerden elde edilecek  gelirin de,  "Minik Yüreklerin" eğitim ve öğretim hayatları sürecinde ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için harcanmasına öngörülmüş olmasından mutluluk duyuyoruz.” ifadelerine yer verildi.


Açıklamada; GAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen Deliceırmak’ın, “İletişim Fakültesi Öğrencileri tarafından yürütülen ‘Hayat Çocuklar ile Renkli’ Sosyal Sorumluluk projesinin, 2016-2017 Akademik Yılı, 3’üncü hafta etkinliğinde;  içtenlik ile, özveri içeren yüksek bir tavır ile etkinliği gerçekleştiren öğrencilerime sonsuz teşekkür ediyorum.  Artık, bu aşamada, Arabahmet Bölgesi’ndeki çocuklarımız ile farklı bir bağ, çok yoğun duygular eşliğinde birbirimize bağlanmış durumdayız. Daha önce de vurguladığım üzere; asıl amacımız, gerçekleştirmiş olduğumuz  etkinlikler ile, toplum içerisinde farkındalık yaratarak, paylaşma bilincini  aşılamaktır” şeklindeki sözleri de yer aldı.