İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ İLETİŞİM ‘ÇOCUK VE SEVGİ’ YILINDA “MİNİK YÜREKLER” İLE PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDİYOR

GAÜ İLETİŞİM ‘ÇOCUK VE SEVGİ’ YILINDA “MİNİK YÜREKLER” İLE PAYLAŞIMLARINA DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin dersleri kapsamında bir buçuk yıldır süren “Hayat Çocuklar İle Renkli”  sosyal sorumluluk projesi yeni haftasında, “Minik Yürekleri” mutlu etmeye devam ediyor.


2015-2016 Akademik yılında GAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerinin dersleri kapsamında başlayan “Hayat Çocuklar ile Renkli” Sosyal Sorumluluk projesi yeni haftasında, “Minik Yüreklerin” geçtiğimiz haftaki etkinliklerde, paylaştıkları hayalleri ve istekleri, bu hafta GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yerine getirmeye çalışıldı.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen Deliceırmak, Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen "Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projesinin, 2016-2017 akademik yılı 2’inci hafta etkinliğinde, GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından; eğitici ve öğretici boyama kitabları, Minik Yüreklere çevre bilincinin önemi ve hayatlarımıza olan etkisini hatırlatmak ve duyarlılığı artırmak amacıyla eğlenceli görseller ile aktarılmaya çalışıldığını söyledi.


Dikmen ayrıca; “Sevgiyle Büyümeli Çocuk . Bir ağacı , bir çiçeği , bir kuşu , bir kediyi , bir köpeği, bir kuzuyu , bir atı , bir karıncayı. Sevmeli çocuk , korkmalı inciltmekten , ürkmeli kırıp dökmekten.. En önemlisi bu dünyayı bizden başka tüm canlılarla paylaşmayı öğrenmeli çocuk !" şiirinden alıntı yaparak, çocuklar ile paylaşımda bulunmanın büyük önem taşıdığını ve asıl amaçlarının gerçekleştirmiş oldukları etkinliklerle toplum içerisinde farkındalık yaratarak, bu bilinci aşılamak olduğunu vurguladı.