EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAÜ, TC CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI PROF. DR. YEKTA SARAÇ’I AĞIRLADI

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Girne Amerikan Üniversitesi’ni ziyaret ederek temaslarda bulundu.

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar tarafından ağırlanan Saraç, GAÜ ve üniversitelerin genel durumu hakkında bilgiler edindi.

GAÜ’nün emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Saraç, misafirperverliklerinden dolayı Akpınar’a teşekkür etti. Saraç, “Girne Amerikan Üniversitesi kısa zaman önce önemli başarılara imza attı. GAÜ’nün ileriye yönelik attığı adımlarda KKTC’de bulunan diğer üniversitelere de örnek olacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Akpınar ise, “Üstlenmiş olduğumuz sorumlulukları bilinciyle güzel adımlar atmaya devam edeceğiz. Akademik çalışmalarımız, araştırma projelerimiz, fakültelerimiz ve değerli akademisyen kadromuzla çalışmalarımız sürecektir” dedi.