İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ TALASEMİLİLERE “UMUT” OLMAYA DEVAM EDİYOR

GAÜ TALASEMİLİLERE “UMUT” OLMAYA DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi’nin “Bir Umut da Siz Olun” Sosyal Sorumluluk Projesi üçüncü dönem etkinliğini gerçekleştirdi.


GAÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Nimet Harmancı önderliğinde İletişim Fakültesi öğrencilerinin yürüttükleri Sosyal Sorumluluk Projesi etkinliği, GAÜ Rektörlüğü önünde gerçekleşti. Gerçekleşen etkinliğe başta İletişim Fakültesi öğrencileri olmak üzere tüm GAÜ ailesinin katılımı gözlemlendi.


“Bir Umut da Siz Olun” Sosyal Sorumluluk Projesi etkinliğinde açıklamalarda bulunan GAÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Nimet Harmancı; “Böylesine güzel ve duygulara dokunan bir projeyi üçüncü döneminde yeniden GAÜ çatısı altında gerçekleştiriyor olmaktan büyük gurur duyuyoruz. İlk günden bugüne kadar yoğun çaba sarf eden öğrencilerimize ve her anlamda bizden desteklerini esirgemeyen GAÜ Ailesine İletişim Fakültesi olarak teşekkür ederiz. Bu anlamlı projede gücümüze güç katan Talasemi Derneği Başkanı Sayın Ahmet Varoğlu’na ve As Başkan Derya Güven’e de şükran borçluyuz.” dedi.


Harmancı, açıklamasının sonlarında ise, “Bu tip etkinlikler öğrencilerimizde farkındalık olgusunu arttıracaktır. Onların sadece dersliklerde alacakları eğitimle sınırlanmamasına da yardımcı olacaktır. Gençler hepimizin geleceğidir. Onları yetiştirmek ve geliştirmek bizlerin görevidir.” diyerek kampanyaya gönül veren herkese teşekkür etti.


GAÜ Rektörlük önünde gerçekleşen “Bir Umut da Siz Olun” etkinliğine destek vermek amacıyla konuk olan Talasemi Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu; “Talasemililere destek vermek ve Talasemi taşıyıcılarına farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen bu Sosyal Sorumluluk Projesi bizleri çok mutlu etmiştir. Üçüncü dönemini yaşayan bu farkındalık projesi kapsamında emeği geçen başta Sayın Nimet Harmacı’ya ve bu projeye gönül veren GAÜ İletişim Fakültesi öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.” sözleriyle konuşmasını tamamladıktan sonra, GAÜ İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Nimet Harmacı’ya günün anlam ve önemini belirten teşekkür plaketini takdim etti.