İLETİŞİM FAKÜLTESİ

GAÜ İletişim Fakültesi, Hayat Çocuklar İle Renkli Projesi Kapsamında, Kermes Düzenlendi

GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk projesi, 19. hafta etkinliği kapsamında, GAÜ kampüsünde düzenlenen kermes, akademik kadro ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Kermeste öğrenciler, kendilerinin hazırladıkları yiyecek ve el işlerini sergileyerek, satıştan elde edilen gelir ile Arabahmet bölgesindeki çocukların temel ihtiyaçlarını karşılayacaklar.

GAÜ Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, İletişim fakültesi öğrencilerinin kermeste elde ettikleri gelir ile, yaz boyunca Arabahmet bölgesindeki çocukların mutlu bir yaz tatili geçirmeleri için oyuncaklar ve eğitici malzemeler alınacağını belirtti. Dikmen, projenin 19.haftasını, eksiksiz, düzenli, disiplin içerisinde ve sorumluluk ile, derslerden öte, sevgi ile gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirerek, proje kapsamında yer alan tüm öğrencilerine sonsuz teşekkürlerini iletti. Dikmen, projenin, yaz döneminde ve bir sonraki dönemde de yeni öğrenciler ile devam edeceğini belirterek, projenin sonuçları karşında tüm öğrencileri ile gurur duyduğunu kaydetti.