İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ İletişim Fakültesi, Hayat Çocuklar İle Renkli Projesi Kapsamında, Yaza Merhaba Pikniği Düzenledi

GAÜ İletişim Fakültesi, Hayat Çocuklar İle Renkli Projesi Kapsamında, Yaza Merhaba Pikniği Düzenledi

GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından yürütülen Sosyal Sorumluluk projesi, 17. hafta etkinliğini, "Yaza Merhaba" diyerek gerçekleştirildi.


 


GAÜ Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi, Bölüm Başkanı, Yrd. Doç. Dr. Feriha Dikmen konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, bölge çocukları ile birlikte gerçekleştirmiş oldukları “Hayat Çocuklar ile Renkli" Sosyal Sorumluluk projesinin 17. haftasında "Yaza Merhaba" konsepti ile piknik düzenlediklerini belirtti. Dikmen açıklamasının devamında ise şunları söyledi;


 


“GAÜ İletişim Fakültesi ve KAÜ işbirliğinde yürütülen Sosyal Sorumluluk Projemiz 17. haftasını tamamladı. GAÜ İletişim Fakültesi öğrencileri ve Minik Yürekler bahar havasında gönüllerince eğlendiler. Gönüllerince eğlenen ve İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan ip atlama etkinliğinin ardından minik yüreklerin dondurma keyfi görülmeye değerdi. Little Italy`nin de desteği ile gerçekleştirilen etkinliğimizde, paylaşmanın ve anı yaşamanın keyfi her geçtiğimiz hafta sevgi ile büyüyor.”


Dikmen açıklamasının devamında, John Fischer’ın  “Her bir çocuğa eşit fırsat verilmelidir. Eşit olmaları için değil, farklı olabilmeleri için. Ruhunda ve zihninde ne varsa ortaya dökebilmeleri için" atıfta bulunarak, etkinliklere dönem sonuna kadar devam edeceklerini söyledi.