İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 33. AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENLERİ DÜZENLENEN “GİRNE İLE EL ELE” KORTEJİ İLE SONA ERDİ

GAÜ 33. AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENLERİ DÜZENLENEN “GİRNE İLE EL ELE” KORTEJİ İLE SONA ERDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 33. Akademik yıl açılış törenleri her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Girne ile El Ele” korteji ile sona erdi.


Girne Belediyesi Ramadan Cemil Meydanından her sene geleneksel olarak başlayıp Atatürk büstüne çelenklerin konulması ile devam eden korteje Girne halkı ve turistler yoğun ilgi gösterdi.


GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk yanında fakülte dekanları, akademisyenler,  üniversite spor ve öğrenci kulüpleri ile çok sayıda öğrencinin katıldığı kortej, Kıbrıs’ın ünlü müzik grubu “Öldüren Şampanya”nın canlı performansı ile festival havasında geçti.


Kortej’de konuşma gerçekleştiren GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk şunları söyledi;


“Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz Akademik yıl açılış kortejinde bu yılda GAÜ ve Girne halkı ile birarada olmak gerçekten mutluluk verici. 2017-2018 Akademik yılımızda GAÜ olarak İnovasyon temasını ele alıyoruz. GAÜ olarak 50’inci yılımıza doğru ilerlerken, 20 bine yakın öğrenci sayımızla, artık biz bir Girneyiz. Dolayısıyla GAÜ olarak sizlerle hep beraber olma, her türlü isteklerinize cevap verme bağbında çalışmalarımız sürecektir. Hepinizi GAÜ Küresel Bilim Ailesi adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi