İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’NÜN “LİSELERARASI KISA FİLM” VE “GENÇ FOTOĞRAFÇILAR” YARIŞMASI’NIN SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

GAÜ’NÜN “LİSELERARASI KISA FİLM” VE “GENÇ FOTOĞRAFÇILAR” YARIŞMASI’NIN SONUÇLARI AÇIKLANIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi’nin; geleneksel olarak her yıl düzenlediği “Liselerarası Kısa Film ve Genç Fotoğrafçılar Yarışması”nın, bu yılki elemelerinin gerçekleştirilip, dereceye giren eserlerin belirlendiği ‘jüri seçimi’ süreci tamamlandı.


GAÜ Etkinlik Birimi’nden yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre; GAÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Görevlileri ile Öğrencileri’nden oluşturulan jüride, ayrıca iletişim sektörünün  ileri gelen isimleri de yer aldı. Sinema ve fotoğraf sanatına ilgi duyan genç bireyleri motive etmeyi amaçlayan yarışmanın sonuçlarının, yarışma ile ilgili prosedür uyarınca, önümüzdeki günlerde resmi açıklamasının yapılacağının da belirtildiği açıklamada; katılımın yüksek düzeyde gerçekleştiği bilgisi de verildi.


GAÜ’nün 11 yıldır Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki orta öğrenim kategorisinde eğitim gören öğrencilere yönelik yaptığı yarışmada; Dereceye giren genç öğrenciler; para ödülleri yanında; Üniversite eğitimleri sürecinde bu yıl, GAÜ Moldova Kampüsü olarak ta tanınan, Moldova Amerikan Üniversitesi’nde bir yıllık İngilizce hazırlık bursu alma şansına da sahip oluyor.