İLETİŞİM FAKÜLTESİ

TÜHÖP üniversite temsilcilerini arıyor

Türkiye'deki tüm iletişim fakülteleri ve meslek yüksekokullarını kapsayan bu projeye temsilci olarak katılmak için www.facebook.com/tuhop adresinde yer alan menüdeki "Tuhop İletişim" kısmını doldurmanız yeterli.

TÜHÖP, Türkiye'nin bütün iletişim fakültelerinde geniş bir şekilde yayılma imkânı bulan, her halkla ilişkiler bölümü öğrencisinin bu platformda kendisine göre bir şeyler bulabileceği, akademik bilgilerini uygulamaya geçirebileceği, kendini geliştirmek isteyen her halkla ilişkiler bölümü öğrencisinin kolayca dâhil olup kendisini yeniden keşfedebileceği, sektör uzmanlarının ve akademisyenlerinde yer aldığı Türkiye'nin en büyük iletişim öğrencileri topluluğu olma özelliğini taşıyor.

Kocaeli Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler Belçika Gent Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri üzerine eğitim alan ve şu an Zego İletişim Stratejileri Merkezi'nde çalışmakta olan Ali Yıldırım'ın başkanlığında kurulan topluluk her geçen gün kadrosunu genişletiyor. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu ve Hayal Akademisi'nde çalışmakta olan Neşe Bektaş başkan yardımcılığı, Zarakol Digital'de içerik yöneticisi olarak görev yapan ve İzmir Ekonomi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Erdal Erdoğdu Eğitim Koordinasyon ve Üniversitelerle iletişim Koordinatörü, Zarakol Dijital'de içerik yöneticisi olan Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Erdem Baltacı ise, iletişim koordinatörü görevini üstleniyor.