SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

PANDEMİ KURALLARI 2021/2022

Sevgili Öğrenciler;

Üniversitemiz pandemi kurulunun almış olduğu kararlar genelinde adapassı olmayanlar kesinlikle derslere alınmayacaktır.

Bu nedenle eksiği olanlar en kısa zamanda tamamlasınlar.

Bunun yanı sıra, ateş, halsizlik, koku ve tat alamama, kuru öksürük, burun akıntısı gibi şikayeti olanlar derslere alınmayacaktır.

Sınıflarda klima çalıştırılmayacağı ve pencereler açık tutulacağı için hava şartlarına göre tedbirinizi alın.

Covid-19 ve benzeri salgın hastalıklardan uzak durmak için, düzenli uyku, yeterli ve dengeli beslenme, bol su içme, kişisel hijyen uygulamaları, sigaradan uzak durma, 3 katlı maske kullanımı, maskesiz kişilerden uzak durma başta olmak üzere doğru davranışları benimseme ve uygulama alışkanlıklarınızı geliştirmeye özen gösterin.

Dersler 30 dakikaya indirilerek, ders aralarında sınıflar boşaltılıp havalandırılacaktır.