MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

İç Mimarlık Lisans Programı (Türkçe)

Girne Amerikan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, insan ihtiyaçlarına ve çevresel koşullara duyarlı, araştırmanın ve kişisel gelişimin öneminin farkında olan, yeniliklere açık ve fikirlerini her türlü ortamda ifade edebilen iç mimarlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Girne Amerikan Üniversitesi İç Mimarlık bölümü’nden mezun olan iç mimarlar, kullanıcıların gereksinimlerini ve tasarım yapılacak alanın özelliklerini doğru analiz edebilen; malzeme, teknik detaylar ve uygulama konularında en güncel bilgiye nasıl ulaşacağını bilen; yeni fikirler üretme ve geliştirme konusunda kendine güvenen bireylerdir.

Girne Amerikan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü, öğrencilerine uluslararası bir ortamda eğitimlerini tamamlama olanağı sunmaktadır. Öğrencilerimiz, üniversitemizin Canterbury ve Singapur kampüslerinde de eğitim alma şansına sahiptirler. Bölümümüz, öğrencilerimizin akademik anlamda her türlü sorunlarıyla birebir ilgilenen ve çözüm bulmaya çalışan genç, yenilikçi ve araştırmacı bir öğretim üyesi kadrosuyla eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Doç. Dr. Senem Zeybekoğlu Sadri

İç Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı

Ders programı için tıklayınız.