EĞİTİM FAKÜLTESİ

Girne Amerikan Üniversitesi, Filistinli Doktora öğrencilerini ağırladı

GAU bünyesinde bulunan Global Stratejik Ortaklıklar Bölümü Filistinli öğrencilere kapılarını açtı. GAU'de farklı bölümlerde Doktorlarını yapan öğrenciler ,tez izleme ( Monitoring) sınavları için 10- 15 Nisan Tarihlerinde bulunacak.

Konu ile görüşlerine başvurduğumuz GAU rektör yardımcısı ve Global stratejik ortaklıklar Direktörü Prof Dr İsmet Esenyel " Üniversitemiz bu anlamda önemli bir misyonu yerine getirmektedir. Filistin kökenli İsrail'den gelen bu kıymetli öğrenciler inanıyorum ki kendi alanlarında kariyerlerinde önemli bir mihenk taşını burada aldıkları eğitim sonunda yerine getirecekler.. Sürekli yaptığımız işbirlikleri neticesinde bu kurulan eğitim köprüsü amacına ulaşacak ve daha eğitimli akademisyenlerin gelecek nesillere üst perdede katkı koyacağına inanıyorum " dedi.