EĞİTİM FAKÜLTESİ

MEZUNİYET TELAFİ SINAVI DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz;

Akademik takvimimizde 20 Şubat ile 24 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan mezuniyet telafi sınavlarına katılamayacak olan öğrencilerimiz için ayrıca 27 Mart ile 29 Mart 2023 tarihleri arasında sınav düzenlenmesine karar verilmiştir.

Başvuru tarihleri: 16 ve 17 Şubat 2023'tür.

Başvurularınızı  sekreterliğe yeldahurdeniz@gau.edu.tr adresi üzerinden göndereceğiniz mail ile ders kodunu, ders ismini, isminizi ve öğrenci numaranızı belirtilerek gerçekleştirebilirsiniz. Mailinizde size sunulan iki tarih aralığından hangisini tercih ettiğinizi de belirtiniz lütfen. (20-24 Şubat veya 27-29 Mart tarih aralığı)

Şubat ayı içinde sınava girmek için başvuran fakat sınava katılamayan yahut şubat ayındaki sınavlara katılan öğrencilerimiz mart ayında yapılacak olan sınavlara giremeyecektir.

Sınav programı tercih ettiğiniz aya göre (şubat veya mart) düzenlenerek başvuru tarihinden sonra web sayfamızdan duyurulacaktır.