İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

DOÇ. DR. SAYGILI, “ATATÜRK DEMEK ÖZGÜRLÜK DEMEK, GURUR DEMEK”

DOÇ. DR. SAYGILI, “ATATÜRK DEMEK ÖZGÜRLÜK DEMEK, GURUR DEMEK”


DOÇ. DR. SAYGILI, “ATATÜRK DEMEK ÖZGÜRLÜK DEMEK, GURUR DEMEK”


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Neriman Saygılı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Doç. Dr. Saygılı, mesajında; “10 Kasım’da içimiz çok buruk ama diğer taraftan da hiç kimseye nasip olmayan böyle bir lidere sahip olmanın verdiği haklı gururla ona sahip çıktığımız, onu yaşattığımız bir tarihtir 10 Kasım. Onun devrimleri, onun düşünceleri, onun varlığı aslında hepimizin beyninde, hepimizin bedeninde ve her yerde yaşatılıyor. Atatürk demek özgürlük demek, gurur demek. Onu üzüntü ile değil Türkiye için, dünya için yaptıkları devrimlerle, başarılarla onur ve gurur içerisinde hatırlıyoruz, saygı ile sevgi ile anıyoruz” dedi.




Saygılı, GAÜ İletişim Fakültesi tarafından hazırlanan Atatürk’ün anılarının, hikayelerinin anlatılacağı, sevdiği türkülerin çalınacağı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinliği’nin 11 Kasım Pazartesi saat 11:00’da GAÜ Spectrum Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceğini, tüm akademisyen ve öğrencileri beklediklerini belirtti. Ayrıca, 11 Kasım Pazartesi saat 20:30’da, yine İletişim Fakültesi tarafından organize edilen, “GAÜ Barış Harekatı Gazilerini Ağırlıyor” etkinliğinin de gerçekleştirileceğini bildirdi.

GAÜ Denizcilik Öğrencileri, Girne Şehir Merkezi’nde Düzenlenen Atatürk’ü Anma Törenine Katıldı

Girne Şehir Merkezi’nde düzenlenen, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına katılan GAÜ Denizcilik Öğrencileri ve Akademisyenleri, törende, Atatürk Büstü’ne Saygı Duruşu ve Selamı vererek çelenk bıraktı.