İLETİŞİM FAKÜLTESİ

BİTİŞ
01/01/1970

GAÜ İletişim Fakültesi Öğrencileri Sokak Röportajında

GAÜ İletişim Fakültesi Basın Yayın Bölüm Başkanı Dr. Ümmü Altan Bayraktar önderliğinde ’Halkla İlişkilerde Gazeteciliğe Giriş’ dersi kapsamında öğrenciler sokak röportajları gerçekleştirdi. Yeni yıl öncesi Girne’de Girne halkı ile gerçekleştirilen sokak röportajlarının ardından, dersi alan tüm İletişim Fakültesi öğrencileri Girne Amerikan Üniversitesi kampüsü içinde öğrenciler ile, gelecekle ilgili hedeflerini konu alan röportajlar gerçekleştirdiler.

Başarılı bir gazetecinin en önemli özelliklerinden biri de röportaj tekniklerini iyi bilmesidir. İletişim Fakültesi öğrencilerinin mezuniyetleri sonrasında, sektörde kendilerine yer bulmalarını sağlayacak kaliteli eğitim hedefi çerçevesinde haberin vazgeçilmez unsurlarından biri olan röportaj tekniklerinin öğretilmesi ve uygulamalar kapsamında sokak röportajlarına ve benzeri uygulamalara devam edilecektir.