EĞİTİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’DEN ÖĞRETMENLERE HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

GAÜ’DEN ÖĞRETMENLERE HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), personelinin yanı sıra, geleceğin mimarı tüm öğretmenlerinin geleceğine de katkıda bulunmaya devam ediyor.


GAÜ İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün,  GAÜ Okullar Grubu işbirliği ile sınıf öğretmenlerine yönelik olarak planladığı Hizmet İçi Eğitim seminerlerinin ilki, GAÜ Eğitim Fakültesi binasında gerçekleşti.


Konuyla ilgili The American Elementary School müdürü Raif Yücelten tarafından yapılan açıklamada, ‘’Kaliteli eğitimin ve verimli üretimin ancak yenilikleri takip etmekle, onlara vakıf olup uygulamakla mümkün olabileceğine inarak ve ihtiyaçlar gözetilerek ‘’2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı Hizmet İçi Eğitim Planlaması ‘’ yapıldı. Bir program dahilinde eğitimlerimizin çeşitli alanlarda yıl içinde de  yapılması planlanmaktadır. GAÜ’nin  önemli bulduğu ve büyük titizlik gösterdiği Hizmet İçi Eğitim kurslarındaki amaç çalışanın kendini devamlı olarak yenilemesi, geliştirmesi, sürekli değişen, gelişen ve yeni olan her duruma ayak uydurabilmesidir” dedi.


GAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan tarafından tüm sınıf öğretmenlerine açık olarak düzenlenen seminerde;  ‘’ Sınıf Yönetimi,  Olumlu Sınıf Ortamı Oluşturma ve Sürdürme ‘’ konuları işlendi.


Katılımın son derece yüksek olduğu eğitimde, öğretmenler branşlarıyla ilgili yeni bir bakış açısı kazandı.