EĞİTİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Eğitim Fakültesi’nden Eğitime ve Lösemeli Çocuklara Destek

GAÜ Eğitim Fakültesi’nden Eğitime ve Lösemeli Çocuklara Destek

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, topluma hizmet etmeyi kendilerine ve öğrencilerine çok önemli bir gaye edinmelerini amaçladıklarını belirten Akçam, öğrencilerin projeyi çok özverili bir şekilde başarıya ulaştırdığını belirtti. Akçam, ilk olarak Oğuz Veli Ortaokulu Rehberlik servisi ve okulun genel olarak ihtiyacı olan internet ağı(network) kurulumu için Girne Kaymakamlığı, Okul Aile Birliği ve GAÜ işbirliği ile yaklaşık 4800 TL nakit paranın kermes ve Girne esnafından toplanarak okula teslim edildiğini belirtti.


 


İkinci bir etkinlik olarak ise yine GAÜ ana kampüsünde düzenlenen kermes ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına toplanan 3.138 TL’nin yine dernek yöneticilerine öğrenci temsilcileri ve Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Sülen Şahin Kıralp ile birlikte teslim edildiğini bildirdi. Akçam, bu tür yardımların ancak dev bir yardımlaşma ordusu ile yapıldığını belirterek, Girne Amerikan Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Eğitim Fakültesi, Eğitim Fakültesi Dekanlığı’na, Rehberlik öğrencilerine, Girne Kaymakamlığı ve personeline, Oğuz Veli Ortaokulu Müdürü Murat Borataş’a, Müdür Muavini Gülgün Özçelik’e, Psikolojik.Danışmanlar Aysel Çeliktaşlılar, Dilek Ekingen ve İlknur Şimşek’e, Oğuz Veli Ortaokulu Aile Birliği’neve Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yöneticilerine ve her daim yanımızda olan ve tüm etkinliklerimize maddî ve manevî destek veren Girne Esnafı’na ve öğrencilerine teşekkür etti.


 


Bu tür projelerin bahar döneminde de devam edeceğini belirten Akçam GAÜ olarak Kıbrıs Türk toplumuna olan katkılarının artarak süreceğini belirtti.