EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAÜ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖĞRENCİLERİNDEN, ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNE ÖZEL SANAT ŞÖLENİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eğitim Fakültesi, Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Çocuk Hakları gününe özel, “Sanat Şöleni” düzenledi.

GAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nesrin Kale etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada;

“Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerimiz Çocuk Hakları Günü’ne özel çok güzel bir etkinlik yaptılar.Bu etkinlik kapsamında Çocuk Hakları Günü’ne odaklı ders içinde yaptıkları materyal çalışmalarını sergide sundular. 2 gün süren “Okulumuz” adlı film gösterimi yapıldı. Bu etkinlikler farkındalık yaratmak açısından çok önemli.Öğretmen adaylarımızın ileride ki meslek hayatlarında mesleklerini yürütürken öğrencilerine bu farkındalığı oluşturmada çok önemli bir etken olacak. İnsan hakları , çocuk hakları , kadın hakları çok önemli farkındalıklar, biz Eğitim Fakültesi olarak bu farkındalık süreçlerini her zaman devam ettireceğiz” dedi.