EĞİTİM FAKÜLTESİ

BİTİŞ
01/01/1970

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ NEŞE SAÇTI

Esentepe İlkokulu ve GAU Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü işbirliğiyle 23 Nisan Çocuk haftası dolayısıyla “23 Nisan Çocuk Şenliği”ni bugün gerçekleştirildi. Esentepe İlkokulu ile işbirliğinde gerçekleşen kutlamalarda Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü öğrencilerimizin kuruduğu stantlar, oyun alanları ve çocukların renkli kutlamalarıyla eğlenceli geçti. 23 Nisan Çocuk Şenliğinin asıl amacının çocukların yorulmadan eğlenerek ve öğrenerek çocuk bayramını kutlamasını sağladık. Gau Okul öncesi Öğretmenliği Bölümü olarak uygulama ve sosyal olmadan iyi bir öğretmen olamayacağı bilinciyle bu tür etkinliklerde öğrencilerimizin çocuklarla bir arada olması onların meslek yaşamları için çok çok önemli. Materyal dersinde yaptıkları çeşitli kıyafetlerle öğrencilerimiz şenliğe renk kattı. Çocukların bayramı olan 23 Nisan’da Çocuk Şenliğiyle çocukların değil büyüklerin çocukları eğlendirdiği, çocukların keyifli zaman geçirdiği, mutlu bir şekilde çevreye neşe saçtığı, özgürce oyunlar oynadığı, istediği gibi şarkılar söylediği ve eğlenceli standların buunduğu bir şenlik düzenlendi. Saat: 09.00’da Esentepe İlkokulundan başlayan ve Atatürk Anıtına süren  Kortej Yürüyüşü,  Erdal Barut Stadyumunda Standların, Oyun alanlarıyla devam etti. Bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.