EĞİTİM FAKÜLTESİ

BİTİŞ
01/01/1970

ONLARCA ÇOCUK GÜLÜCÜĞÜ İÇİN

GAU Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri ve Erken Çocukluk Eğitimini Destekleme Kulübü üyeleri işbirliğinde gerçekleştirilen bu etkinlikte Yenicami Anaokulundaki çocuklara yeni yıl heyecanını yaşatmak için 28.12.2017 tarihinde kulüp üyeleri ve bölüm öğrencileri tarafından yeni yıl hediyeleri verilecektir.
Bütün etkinliklerde öncelikli hedefimiz çocukların yüksek yararı olmakta ve aynı zamanda öğretmenlik mesleğinin teorik bilgi olmadığının farkında olan, toplumsal farkındalığı yüksek, toplumda öncü öğretmenler yetiştirmek asıl amaçlarımız olduğunu bundan önceki yıllarda yaptığımız etkinliklerde de olduğu gibi bu etkinlikte de görülmektedir. Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri çocukların yararı ve hakları konusundaki farkındalığını her platformda dile getirmekte ve getirmeye devam edecektir. "Sen de Bir Çocuğun Mutluluğuna Ortak Olur Musun?" sloganıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte bizlere destek olan ve bağışlarıyla çocukların mutluluklarına katkıda bulunan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğr. Gör. Mehmet Ali ATEŞ