EĞİTİM FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

GÜZ 2021-2022 EĞİTİM DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İLE İLGİLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz,

KKTC Bakanlar Kurulunun 21 Haziran 2021 tarihli ve E.S.(KI)801-2021 sayılı kararlarını siz değerli öğrencilerimiz ile 13 Ağustos tarihinde resmi web sayfamızda  paylaşmıştık.

Üniversitemiz Akademik takvimine göre Güz 2021 dönemi kayıtlarımız 22 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecektir. Derslerimiz ise 11 Ekimde başlayacaktır.

Ödeme miktarlarınızı öğrenci portalınızdan görebilirsiniz taksitli ödemek isteyen öğrencilerimiz 1 kasım tarihine kadar sözleşmelerini muhsebemizden imzalamaları rica olunur. Ders kayıtlarımız eğitim harç ödemelerinizi gerçekleştirdikten  sonra student.gau.edu.tr portalından on-line olarak seçebilirsiniz.

Ancak danışman onayınızı   11 Ekim 2021 Pazartesi gününe kadar danışmanınız ile yüz yüze onaylatmanız gerekmektedir. Danışman onayınızdan sonra kayıt işleminiz tamamlanmış sayılacaktır.

Ders kayıtlarınızdan sonra muhaceret işlemlerinizi başlatmanız önem arz etmektedir.

KKTC Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi  Türkiye Cumhuriyetinden gelecek olan öğrencilerin Covid 19- Aşılarının tamamlanmış olması halinde Karantina işlemi olmadan giriş yapabileceklerini belirtmişlerdir. Aksi halde 5 günlük karantina süreci uygulanacaktır.

 

Bilgilerinize önemle sunulur,

 

Önemli Not: Bu kararlar, küresel salgının seyrine bağlı olarak KKTC Bakanlar Kurulu, YÖK ve/veya YÖDAK’ın alabileceği yeni kararlara göre değişiklik gösterebilecektir.


Sağlıkla kalın

Öğrenci İşleri Daire Başkanı