GAÜSEM | SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde yer alan Toplum Eğitim Merkezi (TEM)’nin Şubat 2006’da isim değiştirmesiyle Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi kurulmuştur. Kuruluş amacı bireylerin ve kurumların yaşam boyu ihtiyaç duyacakları eğitim programlarını kısa ve uzun vadeli olarak üreterek hem bireylerin hem de toplum ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak olan GAU Sürekli Eğitim Merkezi bilgi çağı toplumlarının değişime ve gelişime ayak uydurmasına katkı sağlama görevini üstlenmektedir.

ULUSLARARASI LOJİSTİK VE ULAŞTIRMA SERİFİKASI (ULUS)

HEMEN BAŞVUR

Amacı

Takım liderlerini ve yönetici adaylarını hedeflemektedir. Kariyer değişikliği yapan herkes için de önerilir.

İçeriği

ULUS -1    Lojistik Prensipleri

ULUS -2    Ticaret ve İşletmeye Yönetimine Giriş

ULUS -3    Stratejik Planlama

ULUS -4    Lojistik Yönetimine Giriş

ULUS- 5    Tedarik Usulleri

ULUS -6    Envanter ve Depo Yönetimi

ULUS -7    Ulaştırma Planlaması ve Operasyonlar

ULUS -8    İşletme ve Lojistik İngilizcesi

Süresi

24 Saat

Eğitim Sonunda Verilecek Belge

Kursiyerler, eğitim sonunda iki tür belgeden birini alma hakkına sahiptirler:

1.Katılım Belgesi: Eğitim programına  % 70 devam koşulunu sağlayıp, eğitim sonunda yapılan sınava girmeyen tüm kursiyerlere verilen belgedir.

2.Başarı Sertifikası: Eğitim programına % 70 devam koşulunu sağlamak şartıyla, eğitim sonunda yapılacak olan değerlendirme sınavından başarılı olanlara verilen sertifikadır.

HEMEN BAŞVUR