İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Yaz Okulu Öğrenci Anketi

Sevgili Öğrencimiz,
Bu yıl, 1.yaz okulumuz uzaktan(online) eğitim olarak 24 Haziran tarihinde başlayip 29 Temmuz tarihinde tamamlanacaktır.19 Ağustos 2020 ile 25 Eylül 2020 tarihleri arasında planlanan 2.Yaz Okulumuz Bakanlar Kurulu'nun alacagi karar ve sizlerin dolduracağınız aşağıdaki anket sonucuna göre uzaktan veya örgün öğretim olarak yapılması düşünülmektedir.Bu nedenle ankete katılımınız çok önemlidir.