EĞİTİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

Girne Amerikan Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Topluma Hizmet Uygulamaları Dersinde Yorulmak Nedir Bilmedi

Girne Amerikan Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Topluma Hizmet Uygulamaları Dersinde Yorulmak Nedir Bilmedi

Fotoğraflar için tıklayınız


Girne Amerikan Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Topluma Hizmet Uygulamaları Dersinde Yorulmak Nedir Bilmedi


2014-2015 Bahar dönemi Akademik yılı içinde 9 Ana Proje 31 etkinlik gerçekleştirdi. Ayrıca 1 ana Projemiz olan ve GAU The American Elementary School GAU The International Prep School ve GAU The American Nursery School un birlikte hazırladığı 23 Nisan 1. Çocuk Karnavalına etkinliklerinizle renk kattık.


Çalıştığımız sivil toplum kuruluşları arasında Kanser Hastaları Yardım Derneği, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yer alırken bunun yanında Girne Bölgesindeki Eğitim Kurumlarıyla birlikte çalıştık. Alsancak İlkokulu,Karşıyaka İlkokulu, Maarif Anaokulu, Çatalköy Anaokulu, Hasan Cafer İlkokulu, Lapta anaokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Oguz Veli İlkokullarına Oyun Çizimini Girne Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirdik.


GAU Kolej, Montessori Anaokulu, Karaoğlanoğlu İlkokulu, Lapta anaokulu, Tırtıl Anaokullarında Meslek Tanıtımlarına yönellik olarak Okullarda Eğitim Projesi  gerçekleştirdik. Kitap Toplama Kampanyasıyla birlikte 800`e yakın kitap topladık ve bunları Karpaz Bölgesinde İhtiyacı olan okullara bağışlayacağız. Sesli Kitap Projesiyle birlikte 40 kitap seslendirdik ve elimizde olan 300`e yakın Sesli Kitapları Rauf Raif Denktaş Görme Engelliler Özel Eğitim Okuluna bağışlanacaktır. Gau Eğitim Fakültesi Binası önünde ve Barış Parkında Mutluluk Kermesleri düzenleyerek geliri Kanser Hastaları Yardım Derneği, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfına bağışladık.Üniversite Öğrencilerine Yönelik Olarak Uyuşturucuyla Mücadele Paneli Düzenledik. Bunların Dışında Toplumun bütün kesimlerine öğrencilerimizle birlikte el ele vererek aktif bir akademik yıl geçirdik. Birinci amacımız olan ve daima ön planda tuttuğumuz Çocuk kavramını topluma yaymaya çalıştık. Çocuk Hakları Daima Işığımız Olacaktır. Bütün Öğrencilerimle Gurur Duyuyorum. Bizler Okul Öncesi Öğretmenleri olarak yorulmak nedir bilmeden yolumuza devam edeceğiz. 


Bölüm Başkanımız Yrd. Doç.Dr. Azize" target="_blank">https://www.facebook.com/azize.ummanel">Azize Ummanel’e Bölüm Hocalarımız Yrd. Doç. Dr. Mehmet Toran ve Öğr. Gör. Azize" target="_blank">https://www.facebook.com/azize.ummanel">Azize Gençgel  hocalarımızada desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.


Fotoğraflar