EĞİTİM FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

2022-2023 Bahar Dönemi Ders Kayıtları Hakkında

Değerli Eğitim Fakültesi Öğrencileri,

Ders kayıt işlemleri:

1. Transkriptinizi inceleyerek aldığınız ve almanız gerekli olan dersleri öğrenim gördüğünüz programın 4 yıllık öğretim planına bakarak tespit ediniz.  (https://www.gau.edu.tr/egitim-fakultesi/bolumler.html)

2. GAU student bilgi sistemine giriş yaparak almanız gerekli olan dersleri seçiniz. Sistemin otomatik tanımladığı dersler haricinde almanız gereken dersleri "listede olmayan ders ekle" sekmesinden seçerek ekleyiniz.

3. Akademik danışmanınız ders seçim işleminizden sonra kesin kaydı yüz yüze ve imza karşılığı tamamlayacaktır. 

4. Herhangi bir sebeple (resmi olarak belgelenebilir durumlar sebebiyle-afet, sağlık, vefat vb.) kayıt haftası dahilinde kampüste olamayacaklar, resmi belgeleri ve dilekçeleri ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvuru yapmaları gerekmektedir (https://www.gau.edu.tr/kurumsal/ogrenci_isleri_daire_baskanligi). Kayıt işlemleri başvurularına yönelik değerlendirme sonrasında yürütülecektir. 

5. Üniversitemiz 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi kayıtları 20 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmıştır (www.gau.edu.tr/egitim-fakultesi/duyuru/22212/duyuru).  

Kahramanmaraş'ta 06/02/2023 tarihinde meydana gelen depremden etkilenen tüm öğrencilerimize ve ailelerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'an rahmet, acılı ailelerine de baş sağlığı dileriz. 

EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI