EĞİTİM FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

GAÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ VE DERS DEĞERLENDİRME FORMU/ INSTRUCTOR AND COURSE EVALUATION

Değerli Eğitim Fakültesi  Öğrencileri,

Öğretim elemanı ve ders değerlendirme anketi, üniversitemizde eğitim  ve öğretimin kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen değerlendirme çalışmalarının önemli bir parçasıdır.  Ankette  yer alan maddelere vereceğiniz  samimi ve dürüst cevaplar,  sizlere  daha nitelikli  eğitim-öğretim  hizmeti  sunmamıza yardımcı olacaktır. Lütfen, tüm soruları özenle cevaplayınız. Değerli katkılarınız için teşekkür ederiz. 

Lütfen kararınızı iyi düşünerek dersi ve dersi veren öğretim elemanı hakkındaki değerlendirmenizi yapınız. Kararınıza uygun olan seçeneği işaretleyiniz. Değerlendirmenizi dikkatli ve objektif olarak yapmanız çok önemlidir. Teşekkür ederiz. 

Link: docs.google.com/forms/d/1brT75p5VY2soYrrbxiMOZ3VivuyfVVvgt_Ypom8GcCo/edit?usp=sharing

Please use your best judgement in evaluating the following items about the course and the instructor of the course. Mark your choice by selecting the box provided.

It is extremely important that you evaluate the course and its instructor carefully and objectively. The results of this evaluation are very precious to the instructor and our university. Please use your best judgement while scoring each question in the questionnaire. Thank you.

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI