EĞİTİM FAKÜLTESİ

Eğitim Fakültesi Ders Programı (10.10.2021)

Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine!

Fakülte ders programıhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1pCGT7y8WVQ55EfEmbcjr2PT2aW9LY0QJ/edit?usp=sharing&ouid=103112299641881359638&rtpof=true&sd=true

1. Ders programında saat 09:00-11:00, 11:00-13:00, 14:00-16:00 ve 15:00-17:00 periyodunda sarı renkli olarak belirtilmiş derslerin tamamı senkronize online olarak yapılacaktır. Bu derslere, transkriptinizdeki ders kodu veya dersin sorumlu öğretim üyesinin adı ile GAÜ e-learning üzerinden kayıt olarak, dersleri çevrimiçi takip etmeniz gerekmektedir. Derse katılımı, kampüs yerine meskenlerinizden yapmanız önerilir. Programlarınız buna uygun şekilde düzenlenmiştir. Derse katılım önemli ve gereklidir.
  2. Bu derslerin ve diğer tüm fakülte derslerinin akademik takvimde belirtilmiş olan sınavları yüz yüze olacaktır.
  3. Fakültemize yeni kayıt yapan tüm birinci sınıf öğrencileri için Tarih (Türkçe Öğretmenliği Bölümü hariç) ve Bilgisayar dersi asenkronize online olarak yapılacaktır. Bu derslerin ders gün ve saati yoktur. GAÜ elarningte belirtilmiş olan haftalık konulara çalışılarak sınav haftasında sınavlarda hazır bulunmak gereklidir.
  4. “F” ile başlayan tüm derslikler Freedom Complex binası içindedir.
  5. LR4 dersliği Spectrum binası girişinde soldaki ilk dersliktir.
  6. A1.2 dersliği Simit Sarayının üzerindeki A binası giriş katı sağ koridorda bulunmaktadır.
  7. A2.10 dersliği Simit Sarayının üzerindeki A binası 1.   kat sağ koridorda bulunmaktadır.
  8. 2021-2022 Güz dönemini gösteren excel der program dosyası taslak formatındadır. Kayıtlar tamamlanıncaya kadar ders programında değişiklikler olabilir. Bu sebeple, ders programınızın asli kaynağı GAÜ öğrenci portalınızdır. Kayıtlar tamamlandıktan sonra bölüm ders programları ayrı excel dosya olarak yayınlanacaktır.
  9. Sorularınız için önce akademik danışmanlarınıza ardından bölüm başkanlarınıza danışınız. Tüm akademik kadromuzun mail adresleri fakülte web sitemizdedir.
  10. Dersliklere girerken maskeli olmanız gerekmektedir.
  11. Lütfen sosyal mesafe ve hijyen kurallarına derslerde ve ders dışı ortamlarda dikkat ediniz.

Yeni dönemin tüm öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hayırlı olmasını dileriz.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı