EĞİTİM FAKÜLTESİ

BÜTÜNLEME SINAVI DUYURUSU VE UYGULAMA ESASLARI

1. Girne Amerikan Üniversitesi Önlisans ve Lisans öğrencileri, 2021 Bahar dönemi   Akademik yarıyıllarında almış oldukları “F” notları için Bütünleme Sınavlarına girme hakkına sahiptirler.
  2. Ders notu  Withdrawn “W” olanlar için bütünleme hakkı verilmeyecektir.
  3. Uygulamalı, proje bazlı, atölye ve stüdyo çalışmaları ile değerlendirilen ve  yazılı finali olmayan derslerde bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
  4. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
  5. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.
  6. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.
  7. Bütünleme sınavları için başvurular  14  ve 16 Haziran tarihleri arasında aşağıdaki online başvuru formu üzerinden yapılacaktır. Başvurular sadece internet üzerinden yapılabilecektir.  Geç başvurlar kabul edilmeyecektir.
  8. Bütünleme sınavları 19  ve 23 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

MAZARET SINAVLARI İÇİN DE FAKÜLTE SEKRETERLİKLERİNE DİLEKÇENİZLE BERABER BAŞVURMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. MAZARET SENAVLARI 19-23 HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR.

Sınava katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

[makeupexamform]