EĞİTİM FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

2020-2021 Bahar Dönemi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Uygulaması Dersi Öğrenci Bilgi Formu (19.03.2021)

Değerli Eğitim Fakültesi Öğrencileri, 

Fakülte programlarında 2020- 2021 Bahar Dönemi mezun olacak, "Okul Deneyimi ve/veya Öğretmenlik Uygulaması" dersine kayıtlı olan öğrencilerimizin stajlarını  Türkiye Cumhuriyeti’nde  MEB'e bağlı devlet ya da özel okul farketmeksizin yüz yüze veya online olarak bulundukları İl ve İlçelerde yapabilmesi adına İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile GAÜ Rektörlük olarak iletişime geçilecektir. İlgili yazışmaların yapılabilmesi için bulunduğunuz bölgedeki okullar ile ön görüşme sağlayarak okul iletişim bilgilerini ekteki forma hatasız olarak 29/03/2021 tarihine kadar yazmanız gerekmektedir. Bu sayede, ön görüşme yapılmış olan okullarda stajların tamamlanabilmesi adına İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile gerekli temaslar tarafımızdan sağlanacaktır. 

Not: Eğer bulunduğunuz bölgedeki okullar ile ön görüşme sağlayarak okul iletişim bilgilerini alamadınız ya da görüştüğünüz okullar, bu bilgiler için üniversitemizden yazı istedilerse ekteki formda bunları belirtiniz. "Okul Deneyimi ve/veya Öğretmenlik Uygulaması" dersini alan tüm öğrencilerimiz her koşulda bu formu doldurmalı ve form aracılığı ile durumlarını bize bildirmelidir.

"Okul Deneyimi ve/veya Öğretmenlik Uygulaması" dersine kayıtlı olup KKTC'de ikamet eden öğrencilerimizin de devlet ya da özel okul farketmeksizin yüz yüze veya online olarak uygulamalarını yapabilmeleri için formu doldurması gerekmektedir. Bilginize sunulur.

Form için linki tıklayınız: https://docs.google.com/forms/d/1A8yt9M8GoYm7Csx4hAUx-_1nT0cV3CCbVZut5eDqz-Q/edit

Sağlıklı günler dileriz.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı.