EĞİTİM FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

Mezuniyet Telafi Sınavları ve Mazeret Sınavları Hakkında (16.02.2021)

Değerli Eğitim Fakültesi Öğrencileri,

https://www.gau.edu.tr/duyuru/20499/mezuniyet-telafi-sinavlari-mazaret-sinavlari linkteki formlar sizler için hazırlanmıştır. Linki tıklayarak sayfaya gidiniz, sayfada başvuru türü butonundan başvuru türünüzü (bütünleme başvurusu, mezuniyet telafi başvurusu ve mazeret sınavı başvurusu) seçiniz.

Mezuniyet telafi sınavları ve mazeret sınavları 20-23 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Mezuniyet telafi sınav başvurularını 16-19 şubat 2021 tarihleri arasında  https://www.gau.edu.tr/duyuru/20499/mezuniyet-telafi-sinavlari-mazaret-sinavlari linki tıklayarak yapacaksınız, başvurularının onaylanı mail aracılığı ile fakülte sekreterliklerinden aldıktan sonra ücretlerini muhasebeye ödeyeceksiniz. Mazeret sınavları için de fakülte sekreterliğimize dilekçenizle başvurmanız önemle rica olunur.

* Mezuniyet telafi sınav başvurusu yapacak öğrencilerin tüm derslerini alarak asgari krediyi tamamlamış, fakat 2.00 not ortalamasını tutturamamış veya 3 dersi "F" olan öğrenciler başvurabilir.

* 20-23 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek bütünleme sınavı ise final telafi sınavına girmiş, ancak başarısız olmuş öğrenciler içindir.

* Mazeret sınavları ise final telafi sınavına ve bütünleme sınavına girememiş öğrenciler içindir.

Not: Değerli öğrencilerimiz, başvuru süresi bittikten sonra sınav takvimi sizler için web sayfamızdan paylaşılacaktır, web sayfamızı kontrol ediniz.

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı