EĞİTİM FAKÜLTESİ

Final Telafi Sınavları Hakkında (05.02.2021)

"Bütünleme ve Final telafi başvuru süreci devam etmektedir, sınav takvimi  başvurular sonlandığında bu sayfadan duyrulacaktır. 09/02/2021 15:22"

Değerli Eğitim Fakültesi Öğrencileri,

21/01/2021-29/01/2021 tarihleri arası final takviminde ve sistem sorunu sebebiyle 30/01/2021-03/02/2021 tarihleri arasına ertelenen final sınavlarında teknik sorunlar sebebiyle (elektrik kesintisi, e-learning bağlantı sorunu vb.) sınavını tamamlayamayan-giriş yapamayan öğrencilerimiz ekteki “Final Telafi Sınav Başvuru Formunu” 05-09/01/2021 tarihleri arası doldurarak bütünleme sınav takvimiyle eş zamanlı icra edilecek final telafi sınavlarına katılabileceklerdir.

Final telafi sınavı not yükseltmek için icra edilmemektedir. Vize sınavına katılmış, final sınavına teknik sorunla katılamamış veya sınavı tamamlayamamış öğrencileriz içindir. Bu husus gereğince, yapılan başvurulara istinaden telafi sınav katılımları dersin öğretim üyesi tarafından kontrol edilerek yeni not girişi yapılacaktır. Bu sınav neticesinde muhtemel başarısızlık durumunda ileriki tarihlerde duyurusu yapılarak başvuru alınacaktır.

Final telafi başvuru formuna ulaşmak için linki tıklayınız

"https://docs.google.com/forms/d/1eM4jzgCKuHSipJNtKXe4rtzzbyi77Xd0p5Jj4OCNlSY/edit"

Vize ve final sınavlarına sorunsuz bir şekilde katılarak derslerinde  başarısız olmuş öğrencilerimiz 05-09/01/2021 tarihleri arası "Bütünleme Sınav Başvuru Formunu" doldurarak, başarısız olduğu ders(ler) için bütünleme sınavına katılma hakkı elde edileceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerimiz için bütünleme sınavı son sınav hakkıdır.

Başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı