MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

“33’ÜNCÜ AKADEMİK YIL” GAÜ’NÜN; 2017-2018 AKADEMİK YILI RESMİ AÇILIŞI TÖRENİ 20 EKİM CUMA GÜNÜ

GAÜ,  33’ÜNCÜ AKADEMİK YILI’NDA İNOVASYON TEMASI İLE;  ORTAK AKIL ÇAĞRISI YAPMAYA HAZIRLANIYOR

DIŞİŞLERİ BAKANI  TAHSİN ERTUĞRULOĞLU, AÇILIŞ DERSİNİ VERECEK.

Girne Amerikan Üniversitesi’nin 33’üncü Akademik Yılı Resmi Açılış Töreni; Yarın (20 Ekim Cuma) GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun vereceği “İnovasyon” temalı açılış dersinin de yer alacağı tören, saat 10.00’da başlayacak.

GAÜ Rektörlüğü; yaptığı yazılı açıklamada, resmi açılış töreninin ardından, aynı gün (20 Ekim Cuma) “Geleneksel Kortej Yürüyüşü”nün ‘Girne Kenti İle El Ele’ sloganı doğrultusunda, saat 17.30’da Girne Kent Merkezi’nde gerçekleşeceğinin bilgisi de yer aldı.