MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

BİTİŞ
01/01/1970

Alcatel-Lucent 'Telecommunication Network Knowledge Junior Certification'

Alcatel-Lucent firmasınca 10-11 Aralık 2011 tarihlerinde GAU Mühendislik Fakültesi işbirliği ile üniversitemizde düzenlenen `Telecommunication Network Knowledge Junior Certification` programına katılıp, yapılan sınavların değerlendirilmesi sonucunda firma tarafından başarılı bulunup sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikaları, Girne Amerikan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından düzenlenen Sertifika Töreninde verildi. Millenium Kompleks Senato Kongre Salonu’nda GAU Mühendislik Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Zafer Ağdelen`in açılış konuşmasıyla başlayan tören, Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ali Zeki`nin yaptığı konuşma ile devam etti. Törene GAÜ Rektör Yardımcıları Doç. Dr. Sadık Ülker, Prof. Dr. Ece İnan ve Doç. Dr. Olgun Çicek ile çok sayıda Mühendislik Fakültesi öğrencileri ve öğretim görevlileri katıldı. Tören, Alcatel-Lucent firması tarafından başarılı bulunup sertifika almaya hak kazanan öğrencilere sertifikalarının verilmesi ile sona erdi.