İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Akdeniz Söyleşileri'nin 2014 - 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nin  sonuncusu gerçekleştirildi    

GAÜ Akdeniz Söyleşileri'nin 2014 - 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nin  sonuncusu gerçekleştirildi    

GAÜ Akdeniz Söyleşileri`nin 2014 - 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi`nin  sonuncusu gerçekleştirildi    


GAÜ İletişim Fakültesi ile Kıbrıs Araştırmaları Merkezi (GAÜ KAM) işbirliğinde gerçekleştirilen Akdeniz Söyleşileri`nin 2014 - 2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi`nin  sonuncusu Üniversitenin Milenyum Senato Salonu`nda gerçekleştirildi.   


Akdeniz geneli ve Kıbrıs özelinde iletişim kodlarının çözümlenmesinin amaçlandığı ve her hafta farklı konunun ele alındığı Akdeniz Söyleşileri`nin kısa bir özetini yapan İletişim Fakültesi Dekanı Doç.Dr. Elif Asude Tunca, önümüzdeki eğitim öğretim yılında da söyleşilere devam edeceklerini ifade etti. Doç.Dr. Tunca, son söyleşiye katılan başta İletişim Fakültesi öğrencileri olmak üzere dinleyicilere dinlemek istedikleri konu ve konuşmacılarla ilgi talepte bulunmaları halinde önümüzdeki Akademik Yılın Akdeniz Söyleşilerinde bu konu ve konuşmacılara da memnuniyetle yer vereceklerini belirtti.   


Akdeniz Söyleşileri`nin 2014 - 2015 Akademik Yılı Bahar döneminin son etkinliğinde, İletişim Fakültesi öğrencilerinin Röportaj Teknikleri dersleri kapsamında yaptıkları Sokak Röportajları izlenerek söyleşilere emeği geçen öğretim elemanı ve öğrencilere birer sertifika verildi.   Akdeniz Söyleşileri`nin düzenlenen sonuncu etkinliğinde İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Osman Sınav`a da İletişim Fakültesi ve öğrencilerine verdiği katkılardan  dolayı teşekkür belgesi verildi.