HUKUK FAKÜLTESİ

Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO Dersleri Hakkında

Kıymetli Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO öğrencilerimiz,

Aşı ve karantina süreleri ile seyahat konusunda öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda 2021 - 2022 Güz dönemi kayıt tarihleri 18 Ekim 2021 mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Bu karar doğrultusunda henüz kayıt yenileyememiş olan öğrencilerimizin derslerinden geri kalmamaları adına Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO'da derslerin başlama tarihi 18 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir. Hukuk Fakültesi ile Adalet MYO ders programı en kısa sürede hukuk fakültesi web sayfasında yer alan "ders programı" başlığı içinde ilan edilecektir. Ayrıca fakülte, bölüm, ders kayıtlarınız, dersleriniz ve derslerin işleniş şekilleri ile ilgili olarak 13 Ekim 2021 çarşamba günü saat 16.00'da Peace Hall'de bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Katılımınız önemle rica olunur.

Yeni öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.