EĞİTİM FAKÜLTESİ

Duyurular

GAÜ'DEN

GÜZ 2021-2022 EĞİTİM DÖNEMİ İLE İLGİLİ DUYURU

Üniversitemiz Akademik takvimine göre Güz 2021 dönemi kayıtlarımız 22 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecektir. Derslerimiz ise 11 Ekimde başlayacaktır. Akademik takvime resmi web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

KKTC Bakanlar Kurulunun   2021-2022 Güz dönemi ile sınırlı kalmak kayıdyla almış olduğu kararların madde 4 ve madde 5’ini siz değerli öğrencilerimiz ile paylaşıyoruz.

Madde 4-Eğitimlerine devam etmek üzere KKTC’ye ulaşan öğrenciler için salgının etkin olduğu sürede gerek sosyal mesafe gerekse hijyen koşullarının mevcut fiziki imkanlar kapsamında etkin olarak sağlanması amacı ile yüz yüze (seyreltilmiş) eğitim modelinin uygulanması; 

Madde 5- Yüz yüze (seyreltilmiş) eğitim modelinin uygulanacağı ülkemizde aktif olan yükseköğrenim öğrencilerinin Güz döneminde KKTC’de bulunmaları ve öğrenci muhaceret izinlerini tamamlamaları zorunludur.

Bakanlar Kurulu kararları doğrultusunda Üniveristemiz Senatosu 10 Ağustos 2021 tarihli toplantısında 2021 Güz dönemi için yüz yüze (seyretilmiş) eğitim modeli kararı almıştır.

KKTC Bulaşıcı hastalık üst komitesi  Türkiye Cumhuriyetinden gelecek olan öğrencilerin Covid 19- Aşılarının tamamlanmış olması halinde karantinasız giriş yapabileceklerini belirtmişlerdir. Aksi halde 5 günlük karantina işlemi uygulanacaktır.

Bilgilerinize önemle sunulur,

 

Sağlıkla kalın

 Rektörlük


Not: Bu kararlar, küresel salgının seyrine bağlı olarak KKTC Bakanlar Kurulu, YÖK ve/veya YÖDAK’ın alabileceği yeni kararlara göre değişiklik gösterebilecektir.