SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

GAÜ Masa Tenisi Takımı Rakip Tanımıyor

KKTC Üniversite Sporları Federasyonun düzenlemiş oldugu masatenisi sampiyonasinda tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan GAÜ Masatenisi Takımı, 5 yıldır şampiyonluğunu koruyor. Bu yılda YDÜ ve LAÜ masatenisi takımları ile karşılaşan GAÜ Masatenisi Takımı, son karşılaşmalarında; YDÜ’yü 3-1, LAÜ’yü de 3-0 yenerek geleneğini bozmadı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, GAÜ Masatenisi takımı’nda,  bu yılda geleneğin bozulmadığını ve çıkmış olduğu maçlar neticesinde yenilgisiz şekilde şampiyon olduklarını belirterek,  takımı göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutladı. Doğgün, ayrıca, GAÜ Masatenisi takımın yalnızca KKTC Liginde değil, Türkiye Liginde de büyük başarılar elde ettiğini  ve başarılarını uluslararası camiyada da kanıtladığını vurguladı.

GAÜ Masatenisi Takımı kafilesinde bulunan isimler aşağıdaki gibidir;

1-Yrd.Doçent.Dr Muzaffer DOĞGŪN