SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

GAÜ Tenis Takımı Başarıya Doymuyor

23-28 Şubat tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen Masatenisi Unilig müsabakalarına 45 erkek takımının 9 grup ile, 38 bayan takımının 8 grup ile katıldığı belirtilen açıklamada, GAÜ Tenis takımın 3.grupta yer aldığı ve rakiplerine set vermeden yenilgisiz olarak gruptan 1. çıktığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, GAÜ’ nün akademik başarılarının yanında, spor faaliyetlerinde de başarıya alışkın olduğunu belirterek, GAÜ Tenis takımının Kocaeli Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Melih Şah Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi ile girmiş olduğu karşılaşmalarda set vermeksizin 3-0 kazanarak gruptan 1. olarak çıktıklarını söyledi. Doğgün ayrıca, GAÜ tenis ve masatenisi takımlarının 2-6 Mayıs tarihleri arasında şampiyonluk için mücadele edeceklerini ifade etti.

GAÜ Tenis Kafilesinde Yer alan İsimler Şöyle;

1.Yrd Doç. Dr. Muzaffer DOĞGŪN