GAÜSEM | SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde yer alan Toplum Eğitim Merkezi (TEM)’nin Şubat 2006’da isim değiştirmesiyle Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi kurulmuştur. Kuruluş amacı bireylerin ve kurumların yaşam boyu ihtiyaç duyacakları eğitim programlarını kısa ve uzun vadeli olarak üreterek hem bireylerin hem de toplum ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak olan GAU Sürekli Eğitim Merkezi bilgi çağı toplumlarının değişime ve gelişime ayak uydurmasına katkı sağlama görevini üstlenmektedir.

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM’DEN YABANCILARA YÖNELİK “TÜRKÇE” ÖĞRETİMİ SERTİFİKA DERSLERİ BAŞLIYOR

GAÜSEM’DEN YABANCILARA YÖNELİK “TÜRKÇE” ÖĞRETİMİ SERTİFİKA DERSLERİ BAŞLIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim, hobi ve beceri kurslarından ulusal ve uluslararası düzeyde bireysel ve kurumsal sertifikalı programlara kayıtlar devam ediyor. 
 

GAÜSEM’den yapılan açıklamada; Türkçe sertifika programının Avrupa Birliği (AB) dil kriterlerine göre A1-A2-B1-B2-C1-C2 seviyelerinin belirlendiği,her seviyede 4 temel dil beceresi (dinleme,okuma,yazma,konuşma) göz önünde bulundurularak derslerin yapılacağı ve programın KKTC’de yaşayan yabancı uyruklu 7’den 70’e herkese açık olan bir program olacağı belirtildi.

 
GAÜSEM Direktörü Dr. Ayşegül Nacak programla ilgili olarak yaptığı açıklamada;
“ Türkçe öğrenim programımız KKTC’de yaşayan yabancı uyruklu herkese yönelik bir dil eğitim programıdır. 6 adet seviyenin bulunduğu (A1-A2-B1-B2-C1-C2) programda her seviye 24 saatten meydana gelmektedir. Dersler tamamıyla Avrupa Birliği (AB) dil kriterlerine göre yapılmaktadır ve bir dilin hangi aşamalarla öğretilmesi gerektiği alanında uzman eğitmenler tarafından anlatılmaktadır” dedi.

 GAÜSEM kursları hakkında detaylı bilginin www.gau.edu.tr - www.gausem.org  web adreslerinden veya 0392 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1224’e ulaşarak alınabileceğinin de belirtildiği açıklamada programlara katılmak isteyenlerin bilgi için gausem@gau.edu.tr e-posta adresine başvurabilecekleri belirtildi.