GAÜSEM | SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde yer alan Toplum Eğitim Merkezi (TEM)’nin Şubat 2006’da isim değiştirmesiyle Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi kurulmuştur. Kuruluş amacı bireylerin ve kurumların yaşam boyu ihtiyaç duyacakları eğitim programlarını kısa ve uzun vadeli olarak üreterek hem bireylerin hem de toplum ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak olan GAU Sürekli Eğitim Merkezi bilgi çağı toplumlarının değişime ve gelişime ayak uydurmasına katkı sağlama görevini üstlenmektedir.

Haberler

GAÜ'DEN

Online Dersler Devam Ediyor

Online Dersler Devam Ediyor

Girne Amerikan Üniversitemizin, COVİD-19 salgını için almış olduğu önlemler çerçevesinde, Sürekli Eğitim Merkezi olarak,  biz de salgının neden olduğu bu duruma kursiyerlerimizin sağlığı her şeyden daha önemlidir diyerek ,halihazırda devam eden kurslarımızı online platforma taşıdık. Kursiyerlerimiz hem hocasıyla, hem kurs arkadaşlarıyla etkin bir iletişim içinde eğitimlerine devam etmektedirler. IELTS kursumuz, online olarak başarılı bir şekilde, hocamız Yusuf Öztürk ile devam etmektedir.           
GAUSEM olarak, kursiyerlerimizin eğitimlerini başarılı şekilde devam ettirmesinden, eğitimlerimizin aksamamasından ve diğer SEM eğitimlerimizi de online platforma taşımak için çalıştığımızı ve taşıyacağımızı belirtmekten onur duyuyoruz.