SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

Duyurular

GAÜ'DEN

2022-2023 BAHAR DÖNEM KAYITLARI HK.

022-2023 BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI AKADEMİK TAKVİME GÖRE 30 OCAK 2023 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR

KAYITLARDA SORUN YAŞAMAMANIZ İÇİN AŞAĞIDAKİ UYARILARA DİKKAT EDİNİZ.

  1. KAYIT DUYURULARINI TAKİP EDİNİZ. Kayıt işlemleri duyuruda belirtildiği şekilde yapılacaktır.
  2. Öğrenciler ders seçimlerini kendi sistemleri üzerinden yapacaktır. Yardım almak isteyen öğrenciler okula gelerek danışmanlarından yardım alabilirler.
  3. Sisteminize giriş yaparak (gau.student) sisteminizin açık olduğunu kontrol ediniz. Sisteme giriş yaptığınızda kayıtlama bölümünde bu dönem için toplam ders ve toplam kredi miktarlarını göreceksiniz.
  4. Sisteminiz AçıksaKAYITLAMA sekmesine basarak ek listedeki derslerden size tanınan ders ve kredi kadar ders seçimi yapınız.
  5. Sisteminiz kapalıysa; Okul muhasebesine mail atarak dönem kayıt ücretini öğrenip yatırmanız gerekir. Ödemeyi banka aracılığı ile yaptıysanız sisteminiz bir gün sonra açılmaktadır. Sisteminiz açıldıktan sonra ders seçimi yapabilirsiniz.

DERS SEÇİMİ NASIL YAPILACAK?

  1. Sisteminizden KAYITLAMA bölümüne giriniz, Seçebileceğiniz toplam ders ve kredi toplamlarına bakınız,
  2. Ek listeye bakarak almanız gereken derslerden Ekranda olan varsa onları seçip EKLE tuşuna basınız,
  3. Ekranda olmayan dersler için ; LİSTEDE OLMAYAN DERS EKLEsekmesine basılarak çıkan ekrandan;
    • ÜNİVERSİTE ORTAK seçilerek ; EFL102,TURK102,TAR102   gibi üniversite ortak dersler işaretlenip EKLE sekmesine basılacak…
    • SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU - FAKÜLTE ORTAK seçilerek kendi bölümünüze ait dersler ile  SMY kodlu ortak dersler işaretlenip EKLE sekmesine basılaca
  4. Seçilen derslerin ve kredilerin toplamı kontrol edilerek sağ alttaki KAYDET sekmesine basılarak ön kaydınız tamamlanarak danışmanınızın ekranına aktarılacaktır. Seçtiğiniz ders ve kredi toplamı size verilenden fazla olmamalı, fazla olursa sistem kaydınızı kabul etmez. Bu durumda seçili derslerden eksiltme yapmanız gerekecektir.
  5. Danışmanınız derslerinizi kontrol edeip onaylayarak kaydınızı tamamlayacaktır. Kaydınızın tamamlandığını TRANSKRİPTİNİZDEN kontrol edebilirsiniz.


- DERSLERİNİZİ MUTLAKA DERSİN KODU VE ADINA GÖRE SEÇİNİZ.

- SEÇİLMESİ GEREKEN DERSLER SİSTEM ÜZERİNDEN SEÇİLİP KAYDEDİLMEZSE  KAYIT İŞLEMİ YAPILMAYACAKTIR.

2022-2023 BAHAR döneminde açılması planlanan dersler.-DUYURU.xlsx

2022-2023 BAHAR KAYIT DUYURUSU.docx