SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

GÜNCEL ! KKTC’DE YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE 9 HAZİRAN İTİBARİYLE!

KKTC’DE YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Sağlık bakanlığının KKTC hastanelerinden vermiş olduğu kısıtlı kontenjanlar çerçevesinde yaz stajı yapılacaktır.

Staj sürelerinin uzun, staj kontenjanlarının yetersiz olması nedeniyle özellikle ANESTEZİ ve İlk ve Acil Yardım bölümü başvurularında öncelikli olarak mezun durumunda ve KKTC vatandaşı öğrencilerin başvuruları değerlendirilecektir.

Zorunlu yaz stajı yapacak öğrenciler staj müracaatları için aşağıdaki işlemleri yaparak hazırladıkları belgeleri en geç 21 Haziran Pazartesi gününe kadar Staj koordinatörü A.Baki DOLU hocaya veya Okul sekreterliğine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Muhtemel staj başlangıç tarihi olarak 28 Haziran Pazartesi planlanmaktadır.(bakanlıkla netleştirilip ayrıca duyurulacaktır)

Staja çıkacak öğrenciler stajda kullanacakları kıyafetleri staj başlama tarihinden önce temin etmeleri gerekmektedir.

KIYAFET:(İAY 112 Kıyafeti diğer bölümler Mavi kısa kollu alt-üst hastane kıyafeti)

STAJ BAŞVURU EVRAKLARI

1-SAĞLIK RAPORU (Devlet hastanelerinden alınacak)

HEPATİT B,C VE HIV testleri

SİFİLİZ testi

Akciğer grafisi sonuç raporu olması gerekiyor.

(Dönemiçi staja çıkan öğrencilerin daha önce aldığı raporlar geçerlidir, tekrar rapor almalarına gerek yok)

2-BAŞVURU FORMU (Ek’te gönderildi)

3-TAAHHÜTNAME  (Ek’te gönderildi)

4-DEKONT (KOOP BANK 83358-200TL)

***2021 BAHAR DÖNEMİNDE STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİN TEKRAR SAĞLIK RAPORU ALMALARINA GEREK YOKTUR.STAJ İÇİN ALMIŞ OLDUKLARI SAĞLIK RAPORLARI GEÇERLİ SAYILACAK.

ÖNEMLİ NOT: Staj kontenjanları ile ilgili olarak son programı yapmak için 14 haziran pazartesi günü saat 11.00 de okulda toplantı düzenlenecektir.

EKTE YAZ STAJIYLA İLGİLİ BİLGİLER VE EVRAKLAR MEVCUTTUR.

staj basvuru formu.pdf

KKTC YAZ STAJI DUYURU-2.docx