SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

BÜTÜNLEME SINAVI HAKKINDA

1.  Bütünleme Sınavlarına sadece " F" alan öğrenciler  girme hakkına sahiptirler.
  2. Bütünleme sınavında alınan not ilgili dersin genel notuna değil sadece Final sınavı notu yerine geçecektir.
  3. Bütünleme sınavlarına başvurup herhangi bir gerekçe ile katılmayan öğrencilere ek sınav hakkı verilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız  sayılacaklardır.
  4. Bütünleme sınavı sonucunda başarılı olunan dersler, öğrenci not dökümünde (Transcript) ayrıca belirtilecektir.
  5. Bütünleme sınavları için başvurular  14  ve 16 Haziran tarihleri arasında ÜNİVERSİTENİN WEB SAYFASINDAKİ "BÜTÜNLEME SINAV DUYURUSU"ndaki elektronik başvuru formunu doldurarak yapılacaktır. Başvurular sadece internet üzerinden yapılabilecektir.  Geç başvurular kabul edilmeyecektir.
  6. Bütünleme sınavları 18  ve 22 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.