MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

ISEAIA 2013 Sempozyumu

1. Uluslararası Mühendislik, Yapay Zeka ve Uygulamaları sempozyumu Girne Amerikan Universitesi Mühendislik Fakültesi ev sahipliği ve organizasyonu ile 6-8 Kasım 2013 tarihleri arasında başarıyla gerçekleştirilmiştir.
Yapılan organizasyonda çeşitli ülkelerden gelen araştırmacılar yapay zeka, mühendislik ve uygulamaları konularındaki en son araştıma ve çalışmalarını sunmuşlar ve bu alandaki en son gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulmuşlardır. Okulumuz öğrencilerinin de sempozyuma büyük bir katılımı olmuş olup bu sempozyumun ikincisinin en kısa zamanda gerçeklestirilmesi gerek katılımcılar gereksede öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde talep edilmiştir.
Yoğun talep ve gerçekleştirilen sempozyumun başarısından ötürü ISEAIA`nın geleneksel hale getirilmesine karar verilmiş ve 2014 yılı için ikincisinin yapılması ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır.