MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

“Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi” GAÜ’de Açılıyor

“Geri Dönüşüm Noel Ağaçları Sergisi” GAÜ’de Açılıyor

"Recycled Christmas Trees" (Geri Dönüştürülmüş Noel Ağaçları) sergisi 24 Aralık Pazartesi günü saat 11:00’da Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi binasınada gerçekleşiyor.

“Bu Sergi Çevreci Bir Bakışla Organize Edilmiştir.”

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık bölümü öğrencilerinin tasarladıkları ve yaptıkları 30 geri dönüştürülmüş ve ışıklandırılmış Noel ağacından oluşan serginin açılış tören 24 Aralık Pazartesi günü saat 11:00’da GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi binasında gerçekleşecektir. Konu ile ilgili açıklmadan bulunan GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doc. Dr. Hossein Sadri, “ Çevreci bir bakışla organize edilen sergi, bir taraftan ağaçların kesilmesine ve çevreye verilen zararların önlemesine yönelik duyarlılığı artırmayı amaçlarken, diğer taraftan geri dönüştürmenin tüketimi minimize etme sürecindeki etkisini gündeme getirmeye çalışmaktadır” dedi.

28 Aralık’ta En İyi Çalışma Ödüllendiriliyor

Çevreci duyarlılık amacıyla organize edilen etkinliğin kapanış töreninde 28 Aralık Cuma günü saat 14:00’da başarılı çalışmalara ödüller verilecek. Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık Bölümü tarafından organize edilen bu serginin organizasyonunu GAÜ öğretim görevlisi Aslıhan Aldış gerçekleştirmektedir. Halka açık olarak gerçekleştirilen sergi, 24 Aralık - 28 Aralık tarihleri arasında Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi binasında gerçekleştirilecektir.