MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ MİMARLIK TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SİZLERİ BEKLİYOR

GAÜ MİMARLIK TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ SİZLERİ BEKLİYOR

GAÜ Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi, öğrenci merkezli, katılımcı ve interaktif yöntemlerle ve disiplinler-arası işbirlikleriyle, sanat, tasarım, mimarlık ve iç mimarlık alanlarındaki her türlü bilginin geliştiği ve paylaşıldığı ortamına, yeni öğrencilerini bekliyor.


 


Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Mehmet Adil;  Hazırlık hariç dört yıllık eğitim süresi dahilinde,  6 bölümde akademik çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederken, " Bu bölümler sıra ile mimarlık, iç mimarlık, tasarım ve plastik sanatlar olarak geçmektedir. Bu bölümlerimizin eğitim dili İngilizce`dir. İki tane de Türkçe eğitim verdiğimiz bölümümüz var. Birisi mimarlık, diğeri ise iç mimarlıktır.


 


Doç.Dr.Mehmet Adil, öğrenci ve akademisyen popülasyonundan bahsederken,” Hem öğrencilerimiz hem akademisyen arkadaşlarımız çok değişik yer ve ülkelerden, değişik inanç sistemlerinden gelmektedir. Bu, bizim için inanıyorum ki çok büyük bir artı ve şanstır.  Tüm amacımız, öğrenci arkadaşlarımızı; en yüksek potansiyele vardırabilmek için en iyi düzeyde öğretim ve eğitimdir. Son olarak aday öğrencilerimize şunu söylemek isterim ki;  eğer heyecan verici şekilde, duyumsayacağınız zevk ile öğretim ve öğrenim tecrübesi edinmek istiyorsanız,  fakültemize sizleri  de bekliyoruz."  şeklinde konuştu.