MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 6. Uluslararası Mimari, Sanat ve Tasarım Haftası 9 Mayıs’ta Başlıyor

GAÜ 6. Uluslararası Mimari, Sanat ve Tasarım Haftası 9 Mayıs’ta Başlıyor

GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Adil, Sanat ve Tasarım Haftası Etkinlikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.


 


“Bu yıl 6. sını düzenlediğimiz Uluslararası Sanat ve Tasarım Haftası, Mimarlık ve İç Mimarlık bölümlerinin katılımıyla gerçekeleşecek. Uluslararası Sanat ve Tasarım haftası’nın en büyük amaçlarından bir tanesi, düzenelenen etkinliklerle öğrenciler ve öğretim üyelerinin iş birliği halinde çalışmasını sağlamak ve öğrencilerimize profesyonel alanda tecrübe kazandırmaktır.” dedi.


 


Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada,  Uluslararası Sanat ve Tasarım Haftası kapsamında 12 farklı etkinliğin olacağı belirtilirken, etkinliklerin 9-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirildi. Ayrıca, GAÜ Uluslararası Sanat ve Tasarım Haftası kapsamında düzenlenecek olan etkinlikler ise şu şekilde ifade edildi;


İlk olarak düzenlenecek olan,  Origamik Mimari( Origamic Archıtecture) etkinliği 9-10 Mayıs, Dokunarak Görme (Seeıng wıth the skın) 10-11-12  Mayıs, Küçük Park / Sosyal Mimarlık (Small Park, Premio Camerino Social Archtecture)  9-10-11-12-13  Mayıs,  Pişirme Sınıfı ( Cookıng Class)  10-11 Mayıs, Üretim ve Tüketim Zincirinde Biz  (Ourselves In The Chaın Of Productıon & Consumptıon) 12  Mayıs, Anlık Görüntüde Mimarlık (Architectural Snap Shots) 10-11-12-13 Mayıs, Salıncak Şehir (Swinging City) 10-13 Mayıs, Sanat Konuşmaları (Art Talks) 11 Mayıs, Şehiri Karikatürleştirme ( Caricature The City) 10-11-12  Mayıs, Bahar Baskısı ( Print Sprıng) 10 Mayıs, GAÜ Mimarlık Dergisi Çalıştayı ( GAÜ Archıtectural Journal Workshop) 9-10-11-12-13  Mayıs ve Güzel Sanatlar Sergisi’nin ise ( Fine Art Exhıbıtıon) 13 Mayıs tarihinde gerçekleşeceği vurgulandı.