MİMARLIK, TASARIM VE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

BİTİŞ
01/01/1970

Mekan ve Yer Antroplojisi Uluslararası Sempozyumu

GAÜ -Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Cuma günü 27 Temmuz tarihinde Mekan ve Yer Antropolojisi başlıklı uluslararası bir sempozyum düzenlemektedir. Karmi Kampüs Millennium Senato Kongre Salonunda 09:--17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan bu sempozyuma katılım serbesttir ve katılımcılara katılım sertifikası verilecektir. Bu uluslararası sempozyum 3 oturum şeklinde yapılacak ve dünyanın çeşitli yerlerinden, antropoloji, kentsel planlama, siyaset bilimi ve mimarlık alanlarından katılan, Jakob Rigi, Rebecca Bryant, Ercan Gündoğan, Senem Doyduk, Emine Köseoğlu, Senem Zeybekoğlu Sadri, Shahin Keynoush, Bahar Aktuna, Gülten Göze ve Hossein Sadri disiplinler arası bir alan olan Mekan ve Yer Antropolojisi üzerine sunumlarını sunacaklardır.