TATAR’DAN GAÜ’LÜ ÖZCİHAN VE ANTRENÖRÜ’NE TEŞEKKÜR

Haberler

GAÜ'DEN

TATAR’DAN GAÜ’LÜ ÖZCİHAN VE ANTRENÖRÜ’NE TEŞEKKÜR

 

Milli Atlet Özcihan, Cumhurbaşkanı Tatar’ı ziyaret etti

GAÜ Spor Yönetimleri birinci sınıf öğrencisi 18 yaşındaki milli atlet Taygun Artan Özcihan ve antrenörü Celal Keleş, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, gösterdiği başarılardan ötürü Özcihan’a, ailesine ve antrenörüne teşekkürlerini sundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, bu başarıların gençlere örnek olduğunu ifade ederek azim ve kararlılıkla güzel sonuçların elde edilebildiğini kaydetti. Cumhurbaşkanı Tatar, önümüzdeki süreçte de bu başarıların devam etmesi temennisinde bulunarak,   “Ülkemizi temsil etmek, Kıbrıs Türk gençliği adına bu başarıları sürdürebilmek, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Kıbrıs Türk genci olarak KKTC’yi ve bayrağımızı temsil etmen ve bütün bu başarılarda ortaya koyduğun inanç ve kararlılık takdire şayandır. Uygulanan ambargolar ve engellemeleri, inanç ve kararlılıkla aşıp yolumuza devam edeceğiz” diyerek Cumhurbaşkanı Tatar, Taygun Artan Özcihan’a başarılar diledi. 

Taygun Artan Özcihan’da  yaptığı konuşmada, kendilerini kabulünden dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkür ederek geçtiğimiz günlerde Bursa’da yapılan salon yarışlarında Türkiye ikincisi ve Türkiye şampiyonu olduğunu belirtti. 8 yaşından beri spora ilgi duyduğunu belirten Taygun Artan Özcihan, 2 yıldır atletizm ile ilgilendiğini kaydetti ve son iki yılda Balkan Şampiyonası, KKTC salon Rekoru gibi bir çok başarıya imza attığını en büyük hedefinin ise Olimpiyatlara katılarak ülkemizi ve GAÜ’yü temsil etmek olduğunu dile getirdi.  

Ayrıca dünya ve Avrupa sıralamasında şu anda beşinci sırada olduğunu dile getiren Özcihan, antrenörü Celal Keleş ile birlikte Türkiye olimpik kadrosunda yer aldığını da ifade etti.

Taygun Artan Özcihan’ın yeteneklerinin üst düzeyde olduğunu kaydeden ve bu yeteneği doğru planlama ve destek ile hedeflerine ulaştırmak için mücadele verdiklerini kaydeden Antrenör Celal Keleş, ise hedeflerine adım adım ilerlemekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Özcihan’ın Dünya ve Avrupa sıralamasında beşinci sırada olduğunu, ve Türkiye olimpik kadrosunda yer aldıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Tatar’a kabullerinden dolayı teşekkürlerini sundu.