HUKUK FAKÜLTESİ

Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli öğrencilerimiz,

Sınav giriş belgesi olmayan öğrencilerin sınavlara katılımı mümkün değildir. Sınav giriş kartlarınızı hukuk fakültesi sekreterliğinden temin edebilirsiniz.

Ayrıca;

Üniversitemiz Pandemi Komitesi önerileri ve KKTC Sağlık Bakanlığı doğrultusunda Rektörlüğümüzün almış olduğu kararlar aşağıdaki gibidir:

Her sınava girerken adapass kontrolü yapılacaktır.

Aşılı olan öğrencilerimiz, haftada bir negatif antijen veya PCR testi sonucunu ibraz etmek zorundadır.

Aşılı olmayan öğrencilerimiz, son 72 saatte yapılmış negatif antijen veya PCR testi sonucunu ibraz etmek zorundadır.

Tüm sınavlarda maske takmak zorunluluğu vardır.

*NOT: AŞILI ÖĞRENCİLER ANTİJEN TESTLERİNİ GAÜ AŞI MERKEZİNDE ÜCRETSİZ YAPTIRABİLİR YA DA ONLINE RANDEVU ALIP KENDİLERİNE YAKIN OLAN HASTANE VEYA LABORATUVARLARDAN YAPTIRABİLİR. ÖNCESİNDE, KKTC SAĞLIK BAKANLIĞI PORTALINDAN ÇEVRİMİÇİ RANDEVU ALINMASI ÖNERİLİR.

**NOT: TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKAN ÖĞRENCİLER, TELAFİ SINAVLARINA GİRMEK İÇİN POZİTİF BELGEYİ GÖSTERMEK ZORUNDADIR. DAHA SONRA SINAVA GİREBİLMEK İÇİN NEGATİF PCR SONUCUNU İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR.